Pages

Wednesday, August 12, 2009

spending a week at hospital!




ya,bertemu lagi kita lagi di blog yang indah ini. yang sebenarnya aku dah tak attend kelas hampir seminngu, aku kene demam panas.huh, memang panas giler, sampai menggigil aku. dah la dgn blood pressure aku tinggi,kalah mak aku. aku start demam kat uia nilai lagi, starting from rabu lagi. lepas habis training taekwondo, aku start sakit sendi, sakit urat and macam macam lagi, then start pagi khamis, aku dah mule demam.

mula mula ok je, takde la heavy sangat then jadi heavy pulak dan menyebabkan aku terpaksa pergi ke health centre uia. lame jugak la aku tunggu, ramai orang yang demam. then sampai la giliran aku. first of all aku nak cakap sori kepada UIA kerana terpaksa mengatakan ini; 'doktor UIA Nilai macam sial, babi anak haram!',ok that's all. sape yg pernah pergi, mereka tahu la macam mana doktor layan korg, betol tak? hahaha! aku pun bengang then terus aku gerak balik rumah kat selayang, aku jumpe panel UIA kat klinik famili dekat area rumah aku.

tepat pada hari ahad, serangan bermula...aku jadi gigil, badan jadi panas and nak meletop, urat rasa macam nak putus. so, lepas aku admitted kat ampang puteri, ok la sket,kot? hehehe! so until now, ok la dari tak ok langsung tapi ade 1 weird kat sini.aku akan start demam bile nak dekat maghrib, itu yang aku pelik, doktor pun jadi pelik tapi takpe la,lambat laun dapat gak detect,hahaha! ok la, cau dulu

LOKASI: Ampang Puteri Hospital,wad 432
MASA: 11.20 malam
CONNECTION: kejap gune broadband,kejap gune wireless provided by Hospital

4 comments:

fahmi kadir said...

aku sokong

dr cam sial, sakit ati aku, macam nak terajang jer dr yg lelaki tu.. nak kerja wat la macam nak kerja...

tah2 uia amik dr tak tauliah pa... macam tk reti apa ja.. dah la tak erti senyum.. muka dah la tak ensem

Dr. yg perempuan tu plak caakp melayu macam keling... malang sungguh spe sakit yg gi jumpa dr ke uia medical center

Hood Jenova said...

demam time maghrib?
aiyaaa pelik.
ade jin kot.

a.m.i.r.a.h said...

salam ...
owh patut la senyap je kelas minggu ni ...
hope u'll recover asap ... take care

ceLy. said...

hahah. mmg betoi pon. (sorry uia, just face the facts.)