Pages

Thursday, July 30, 2009

Kejayaan Yang Hebat Selepas Setahun

tadi aku merayap internet jap, then aku masuk page sekolah, terpapar satu post yang bertajuk "Kejayaan SMKSP di Peringkat Kebangsaan". wow! hebat jugak sekolah aku ni, sepeninggalan ku selama setahun, telah pergi ke peringkat Kebangsaan dalam Kejohanan Pidato Asrama. aku berbangga dengan kejayaan bekas sekolahku. aku harap kejayaan ini berterusan sehingga ke peringkat dunia. tapi untuk kalau diikutkan, aku dah sampai peringkat dunia tapi sayang tiada apa apa yang aku terima untuk itu. by the way, aku tak kisah sangat pun. tapi aku harap SMKSP akan lebih mantap dari segi akademik dan sukan. sukan pun penting gak,

1 comment:

Hood Jenova said...

haha tahniah wehh; bangga aku!