Pages

Monday, April 26, 2010

Band Metal-Kalmah


salam, kali ini post aku ialah mengenai sebuah band metal dari Finland. and untuk pengetahuan semua, kalau band band dari Finland, jangan harap la korang nak tengok darah banyak banyak sebab diorang ni tak makan darah, putih melepak macam salji kulit diorang ni.

so,tak payah la aku sebut nama band ini, kat atas dah tulis. band ini nama dia KALMAH and berasal dari Oulo, Finland. maksud KALMAH ini ialah 'to the grave' atau 'to the death'. dalam bahasa Melayunya, ke kubur atau ke mati, macam itu kot bunyi dia? so, band ini member aku yang kenalkan, nama dia Hudzaifah, korang boleh tengok kat followers aku, walaupun aku sedar followers aku tak ramai sangat sebab aku selalu tulis merepek je dalam blog ni,hahaha

aku tak nak cerita panjang pasal band ini, better korang bukak kat youtube dan dengar sendiri and trust me, aku dengar sekali pun dah menambat hati aku. see you again! :D

1 comment:

Hood XVIIC said...

wallawehh groan of wind best. jejejejengg