Pages

Thursday, April 23, 2009

My Favourite Sitcom



ha, inilah sitkom kegemaranku selama ini, macam mana aku boleh kenal sitkom ni?
aku kenal cerita ni melalui info. mula2 aku tgk info kt Astro, aku bukak la channel Hallmark 702, then perasan title The Nanny kat info, mula2 igt cerita The Nanny ni pasal nenek so tidak ada attraction la nak tengok. Then pada 1 masa, tertekan la channel Hallmark 702 ni dan cerita The Nanny tgh main

so, dah terlajak, tgk la. Then bila aku tnegok, The Nanny tu lawa, hahahaha! start dari tu aku attracted nak tengok lagi. Cerita ni mmg best, sesuai utk keluarga. Serius best, rugi sape tak tengok. Channel The Nanny ni kt Hallmark 702, dan On Air pada pukul 8 hingga 9 pagi, 6 petang dan 12 hingga 1 pagi.
watch it!

The Nanny

Starring:
Fran Drescher:Fran Fine
Charles Shaughnessy:Maxwell Sheffield
Daniel Davis:Niles
Lauren Lane:Cee Cee Babcock
Nicholle Tom:Margaret
Benjamin Salisbury:Brighton
Madeline Zima:Gracie

3 comments:

Hood said...

the nenek lagi best! xD

Along said...

hood:adui.
hahaha
the nenek?
the nanny;penjaga!
xD

Edd said...

tiru melle;
hud ni aneh aneh ohh, haha
yep,the Nanny best, da bape ratus kali dah dye ulang ulang oohh ;D