Pages

Saturday, November 14, 2009

SMAC Free Fight @ CFSIIUM Petaling Jaya

yeah, this whole week is filled up with SMAC Activities, SMAC Carnival telah bermula minggu lepas lagi, ini adalah salah satu program oleh Pusat Asasi IIUM, dan aku nak tekankan kat sini, ramai jugak yang masuk Free Fight dari semua jenis martial arts; Taekwondo, Silat, Muay Thai. Wrestling, Street Fight and Freestyle. Semua hebat hebat belaka, memang tak dinafikan lagi, hahaha. So, aku harap untuk semua peserta, berlawanlah dengan semangat kesukanan, hahaha,ceceh!

okla, itu je la blog nak update, i;m currently quite stuck now, don't know what to write, crap, aku injured!

1 comment:

Mas Hafiezra said...

allooo.....glad to hear something from u..
i juz wrote something new in my blog..
check it out k my dear fwenn....:)