Pages

Sunday, October 11, 2009

PAPADOM!



ha, post terbaru aku, rakan rakan marilah tengok PAPADOM, cerita ini mengisahkan pengorbanan ayah kepada anaknya selepas isterinya mati dalam kemalangan dan usaha seorang ayah untuk hidup senang dan memberi kebahagiaan kepada anaknya walaupun anaknya tidak sedar. Cerita penuh dengan gelak tawa, emosi dan macam lagi. Intro cerita ni pun dah lawak tergelak nak pecah perot!

nanti bila tengok cerita ni, dengar la punchline yang terbaik dari hasil karya Afdlin Shauki! pastikan semua anda melihat filem, cerita ni aku bagi 5 star full!

2 comments:

Lina Noorhan said...

x mau la nak mencarut..tp,nak dengar komentar anda mengenai politik..

Hood Jenova said...

looking forward for that;
aku dgar dekat hotfm pun cam best~!